Beautynieuws Mei 2003

Een ware geurexplosie deze maand, zo lijkt het. Enkele nieuwe geuren, maar ook mooie, limited edition, varianten van bestaande geuren, werden onlangs geintroduceerd, en we zetten ze hier even op een rijtje.


Op bovenstaande foto zie je links de eau de toilette en bodylotion van Davidoff Cool Water Woman. Zoals elke zomer is er van deze lijn een speciale, limited edition, uitvoering verkrijgbaar. Dit jaar is men geinspireerd door de vele glitters die het modebeeld beheersen, en zorgen de producten niet alleen voor een lekkere geur, maar ook voor een subtiele glinstering op de huid (Eau de toilette 50 ml 41 euro, Bodylotion 23 euro).
Jil Sander Sun (midden op de foto) is inmiddels een klassieker. Ook van deze geur werd deze zomer een speciale editie uitgebracht, en wat voor één! Een goudkleurige fles, met als extraatje voor de Sun-fans, Sun Golden Touch: een goudglinsterende gel met de bekende geur van Sun, die prachtig staat op de gebruinde huid. Leuk om cadeau te geven aan een liefhebber van deze geur, of om jezelf te verwennen natuurlijk! (Eau de Toilette 75 ml 32 euro, Golden Touch 50 ml 21 euro).
Het laatste geurtje op deze foto is D'Light van Lancaster. Alleen deze zomer verkrijgbaar, dus wees er snel bij! D'Light is een Body Fragrance, dus bedoeld om je helemaal mee in te spuiten. De samenstelling lijkt op een hele dunne gel, iets dikker dus dan een normaal geurtje, wat heerlijk verkoelend is. Leuk zijn de hele kleine glittertjes, die een echte trend zijn deze zomer (Body Fragrance, 100 ml voor 36 euro).


Van links naar rechts zie je hierboven:
Bogner Wood Woman (Eau de Toilette 30 ml à 29 euro), Genny Caress (Eau de Parfum 30 ml, 25,50 euro) en Ghost Serenity (Eau de toilette vanaf 29 euro voor 30ml ). Drie nieuwe geuren van designers/kledingmerken.
Bogner Wood is, de naam zegt het al, geinspireerd op hout en ruikt een beetje kruidig, Genny Caress is wat klassieker en zachter en Ghost Serenity straalt vooral zuiverheid en kalmte uit. Voor ieder wat wils dus!


Op de laatste "geurfoto" zie je alweer 3 geurtjes van bekende merken. Flowing Woman van Puma, Trussardi Jeans en Dolly Girl van Anna Sui.

Flowing Woman is net als de mannelijke variant lekker sportief en echt een geurtje voor iedere dag, voor een niet al te gekke prijs (Eau de toilette vanaf 12,50 euro voor 20 ml). Trussardi Jeans is een echte stoere geur, met muskus en verschillende bloemen. De flacon is nog veel stoerder, en zo ontworpen dat ie zo in de zak van je spijkerbroek past. Daar is over nagedacht! (Eau de Toilette 30 ml, 31 euro).

Simpelweg erg mooi is de flacon van Dolly Girl. Het is op de foto misschien niet helemaal duidelijk te zien, maar de flacon stelt een hoofd+hals voor, en is erg geschikt voor meisjes die maar niet helemaal volwassen willen worden (Eau de Toilette 30 ml, 28 euro).

Ook voor je gezicht zijn er weer een paar nieuwe producten.



Zo zijn er de milde reinigingsdoekjes met peelingeffect van Diadermine. Aan de ene kant zacht, aan de andere kant een beetje structuur, zodat je met 1 doekje kan scrubben en verzorgen. De doekjes zijn geschikt voor het hele gezicht, en verwijderen ook oogmake-up.



Ziet je huid er dof uit door stress, vermoeidheid en bijvoorbeeld nicotine? Dan is Oligo25 van Vichy misschien de oplossing. Oligo25 is speciaal ontwikkeld voor de jonge vrouw, en belooft je een 47% stralendere huid na 14 dagen gebruik. De moeite waard om te proberen!



Links op bovenstaande foto zie je Hydromineral Diffusance Concentré Intense van Gatineau. Een hele mond vol, maar dat mag ook wel voor zo'n heerlijk luxe product. Supergeconcentreerd, en te gebruiken naast je dagcreme, speciaal op de dagen dat je huid wat meer hydratatie nodig heeft.
Maak je je niet zo druk om de vochtbalans van je huid, maar heb je juist problemen met een vette huid en daarbij horende pukkeltjes? In de producten van Thursday Plantation, waar je hiervan de Daily Facewash op de foto ziet, zit Tea Tree Oil. Een natuurlijke olie uit Australië die diep in je huid doordringt en goed zuivert. Naast de Facewash, die onzuiverheden moet voorkomen, zijn er ook diverse producten die je kunt gebruiken als het eigenlijk al te laat is, en je één of meerdere pukkels rijker bent.

We kondigden het vorige maand al aan, en nu zien we het vervolg: De make-up deze zomer wordt kleurrijk! Veel pasteltinten, en heel veel glitters bepalen het beeld. Gelukkig is er ook gedacht aan de liefhebbers van een wat meer dramatische uitstraling: rood is ook helemaal goed!



De eye-liner links op de foto is waterproof, wat natuurlijk erg handig is (L'Oréal, 9,59 euro). De Eyeshadow van Mexx colors kost 9 euro, en is naast deze khakigroene variant ook in zeeblauw verkrijgbaar. Op deze eyeshadow ligt een lipstick, eveneens van Mexx Colors (10 euro). De lipgloss hier direct naast is van Helena Rubinstein uit de lijn Stellars Gloss (20,90 euro). Mooie wetlips, met kleine glitters, terwijl je lippen verzorgd worden. En dat alles zonder plakkerig te zijn! De rode lipstick in de glanzende verpakking is van L'Oréal Invincible Platinum (12,49 euro). Long lasting, zonder je lippen uit te drogen: ideaal voor de zomer.
Onderin op de foto zie je tenslotte Lippaint van Etos (5,99 euro). Helemaal nieuw, en wel even wennen. Met een applicator breng je eerst de lippaint aan, die je vervolgens minimaal 60 seconden laat drogen. Hierna breng je de bijgeleverde topcoat aan, die er voor zorgt dat je lippen verzorgd worden en de kleur urenlang blijft zitten. De normale lippenstift is dus eigenlijk "ontleed": kleur en verzorging zitten los van elkaar verpakt.



Als afsluiter deze maand zie je op deze foto de nieuwste nagellakken. De knalrode is van Mexx Colors (10 euro), de bruinige van Helena Rubinstein (19,93 euro). Leuk aan deze laatste is dat er een 3D structuur in de nagellak zit, die licht reflecteert en je nagels dus laat stralen. Tenslotte zie je 3 kleuren van L'Oréal Céramide resist. Leuke kleurtjes, die wel tegen een stootje kunnen!

Momenteel werken we hard aan een "zomerspecial" op het gebied van verzorging. Zodra het weer een beetje meewerkt, en de zon uitbundig zijn gezicht laat zien, lees je op deze plek meer over al het nieuws op het gebied van zonnebrandcrèmes en verzorgingsproducten speciaal voor in en na de zon. Tot dan!