Beautynieuws Mei 2003

Laten we meteen maar bij de heren beginnen. Was er de afgelopen maanden nauwelijks wat nieuws te melden op dit gebied, deze keer stroomden de producten binnen. Zou dat soms met Vaderdag (15 juni) te maken hebben?




Aramis introduceert deze zomer Aramis Cool, een zomerse variant op Aramis Classic. Een koele, frisse geur, heerlijk voor de zomer! (Eau de Toilette 100 ml, 39 euro, vanaf 2 juni verkrijgbaar)






Op bovenstaande foto zie je links Flowing van Puma (30 ml, 12,50 euro), een energieke geur, modern en houtachtig. Verderop in dit Beautynieuws zie je ook de Flowing Woman, leuk om je vriendin te verrassen!
Bogner Wood, rechts op de foto, een kruidige, sensuele geur (Eau de Toilette 40 ml voor 29 euro). Ook hiervan lees je verderop meer over de vrouwlijke variant.





Ben je gek op het geurtje L'eau D'Issey Pour Homme? Speciaal voor Vaderdag is er van deze geur een zogenaamde Travel Kit verkrijgbaar, bestaande uit een Eau de Toilette en Deodorant (48 euro, beperkte oplage).








Het schijnt dat mannen steeds vaker verzorgende producten gaan gebruiken, en hiervoor nog wel eens een greep willen doen in het cremetjes assortiment van hun vriendin/vrouw. Niet doen, er zijn tegenwoordig genoeg producten voor mannen op de markt!
T-Zone Men bijvoorbeeld, in de gifgroene verpakking. Gemaakt van uitsluitend organische ingrediënten, waaronder hennep! Op de foto zie je de Shave gel (6,99 euro) en de Aftershave Balm (7,99 euro), die je huid tijdens en na het scheren verzorgen en verkoelen.
Midden op de foto zie je de Zuiverende hydraterende gel van Vichy Homme (13,50 euro, verkrijgbaar bij de apotheek). Speciaal voor na het scheren, de gel helpt wondjes te voorkomen, en is door de anti-bacteriële werking effectief tegen puistjes en een overmatig glimmende huid.
Tenslotte zie je twee nieuwe producten van Wella, Just Men Shaving Cream (12,50 euro) en Just Men Moisturizing Balm (13,50 euro). Deze producten zijn een aanvulling op de onlangs vernieuwde Just Men serie, en speciaal bedoeld voor het dagelijkse scheerritueel. De producten, in de mooie strakke verpakking, zijn te koop bij de kapper.



Wil je jezelf helemaal in 1 geurtje steken? Fa Men heeft een Body/Hairwash (2,99 euro), Deoroller (2,99 euro) en After Shave (6,99 euro) in dezelfde geur. Op de foto zie je de groene variant, Amazone, maar er zijn er nog veel meer!




Je haar kan met de naderende zomer, en de daarbij horende overvloedige zonnestralen (tenminste, laten we het hopen) nu al wat extra aandacht gebruiken. Goed verzorgd haar heeft tenslotte minder van de zon te lijden.



Op deze foto zie je helemaal links enkele producten van Curl Friends. Dit is een nieuwe, zeer uitgebreide haarverzorgingslijn, helemaal afgestemd op krullend haar. Op de foto zie je de shampoo, conditioner en Anti Frenzy, een stylingproduct wat er voor zorgt dat je krullenbol bij vochtig weer niet in een kroeskop verandert. De producten zijn nieuw in Nederland, en te bestellen via de website.
Daarnaast zie je de Reflex Colour Mousse van Hennaplus. Ideaal om je haar een tijdelijk kleurtje te geven en tegelijk te stylen. Na 2 a 3 keer wassen is het kleurtje verdwenen.
Wel eens je haar gewassen met thee? De shampoo en conditioner van Té Tao bevatten thee en Chineese kruiden. Ruikt heerlijk!
Tenslotte zie je op deze foto twee haaraccesoires van Zenner, uit de Butterfly Kisses collectie. In deze collectie wordt veel gebruik gemaakt van onder anderen suede, wat de accesoires een hele aparte uitstraling geeft.



Op deze foto zie je nog 2 producten van Té Tao, maar dan uit de Colour with herbs lijn. Shampoos en conditioners speciaal om de (echte of geverfde) haarkleur op te frissen. Op deze foto zie je de Red/Auburn variant, maar de producten zijn ook verkrijgbaar voor blond of bruin haar.
De dreads rechts op de foto breng je aan met behulp van een lijmachtige substantie, die het haar niet beschadigt. De dreads links (in de verpakking) breng je aan zonder lijm, maar met behulp van een soort kraaltjes die de dread op hun plek houden. Leuk als je voor eventjes dreads wil, maar geen uren bij de kapper wil zitten (beiden via Zenner).