FOK! Wat een weer: een buitje en veel wind

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend trekt een gebied met bewolking en regen van zuidwest naar noordoost over het land. Verder is de zon af en toe te zien. De wind is matig en komt eerst uit het zuidoosten, later komt de wind uit het zuidwesten en wordt aan de kust krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag breekt de zon door, maar er komen ook enkele buien voor. Landinwaarts kan bij een bui onweer voorkomen, mogelijk ook wat hagel. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat vrij veel wind uit het zuidwesten. Boven land is de wind vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond blijft het vrijwel droog en komen er brede opklaringen. Alleen in het noorden is er eerst nog kans op een bui. Er is vrij veel wind uit het zuiden. Boven land is de wind matig tot vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht is het in de eerste helft van de nacht droog. In de tweede helft gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig. Langs de kust staat een vrij krachtige wind, langs de noordkust is de wind krachtig, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

Zonsopkomst boven Haps (Foto: Charged)
Zonsopkomst boven Haps (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

AC