FOK! Wat een weer: bewolkt met regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er vrij veel bewolking. Plaatselijk valt er wat regen of motregen. Later in de ochtend wordt het in de zuidwestelijke helft van het land droog en kan daar de zon af en toe doorbreken. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, langs de westkust soms vrij krachtig.

Vanmiddag valt er in het oosten op veel plaatsen lichte regen. Verder is er vrij veel bewolking, maar is de zon vooral in het westen ook te zien. De maximumtemperatuur is ongeveer 12°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de westkust soms vrij krachtig.

Vanavond kan in het noordoosten eerst nog wat lichte regen vallen. Elders blijft het droog en er zijn enkele opklaringen. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig. 

Komende nacht is het droog met opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. Aan de kust staat een meestal matige wind uit het zuidoosten, landinwaarts is er weinig wind.

Tot morgen!

                   

zonsopkomst boven Barger-Erfscheidenveen (Foto: Oppiedoppie)
Zonsopkomst boven Barger-Erfscheidenveen (Foto: Oppiedoppie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

AC