FOK! Wat een weer: bewolkt maar droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en is het vrijwel overal droog. Aan het einde van de ochtend kan plaatselijk de zon al even doorbreken. Er staat een zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting.

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog met perioden met zon. Het is zacht. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Waddeneilanden tot plaatselijk 17°C in het zuiden. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig.

Vanavond neemt vooral in de noordwestelijke helft de bewolking toe en langs de noordwestkust kan plaatselijk wat regen vallen. Er staat weinig wind.

Komende nacht kan er in het noorden af en toe wat lichte regen of motregen vallen. Elders zijn is het droog en in het zuiden kan mogelijk mist ontstaan. De minima liggen rond 8°C. Er is weinig wind, alleen in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuidwesten.

Tot morgen!

                   

Brekende bewolking boven de Oostvaardersplassen (Foto: Ouwesok)
Brekende bewolking boven de Oostvaardersplassen (Foto: Ouwesok) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.