FOK! Wat een weer: bewolking met af en toe zon

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het droog. Af en toe schijnt de zon, vooral in het noorden en oosten. De wind komt uit een oostelijke richting en is matig, in het kustgebied (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is er vooral in het oosten en noordoosten zon, elders komt meer bewolking voor. Het blijft droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. In het zuiden staat weinig wind. Elders komt de wind uit het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond blijft het op de meeste plaatsen droog, maar vooral in Zeeland is er dan kans op wat regen. In het noorden staat een matige wind uit het oosten. Elders staat weinig wind.

Komende nacht gaat het vanuit het zuiden regenen, in het noordoosten blijft het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 6°C. In het zuiden staat weinig wind, elders noordoost en zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

 

Een vredig meer bij Kalkar (D) (Foto: Rewimo)
Een vredig meer bij Kalkar (D) (Foto: Rewimo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.