Uitslag RKC - Excelsior

RKC en Excelsior hebben in Waalwijk de punten gedeeld. De Waalwijkers leken op weg naar een overwinning, maar door twee goals van de Rotterdammers in het laatste kwartiert werd het toch 2-2.

RKC leek in de wedstrijd tegen Excelsior op weg naar de overwinning. In de eerste helft kwam de thuisploeg dankzij een goal van Yassin Oukili op voorsprong. Na rust wist Oukili zijn tweede van de avond te scoren en leek RKC op weg naar de vijfde overwinning van het seizoen.

Toch kwam Excelsior volledig terug in de wedstrijd. RKC-verdediger Dario van den Buijs zorgde met een eigen goal voor de aansluitingstreffer en niet veel later maakte Julian Baas vanuit een vrije trap de gelijkmaker. RKC kreeg in de extra tijd kreeg Michiel Kramer een goede kopkans, alleen trof die geen doel, waardoor het 2-2 bleef in Waalwijk.