FOK! Wat een weer: eerst neerslag, later droog en zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er in het zuidwesten en zuiden een afwisseling tussen zon en wolken. In de noordoostelijke helft is het bewolkt en regent het eerst nog op veel plaatsen. De wind komt uit het noordwesten en is matig, langs de kust krachtig, windkracht 6, eerst plaatselijk nog hard, windkracht 7.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuidwesten. De westenwind is matig, langs de kust krachtig, windkracht 6. Op de oostelijke Waddeneilanden wordt de wind tijdelijk hard, windkracht 7.

Vanavond is er in het zuiden kans op een bui. De wind blijft uit het westen waaien en neemt af. Op de Wadden blijft de wind krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur wordt 13°C. Boven land komt de wind uit het zuidwesten en is matig. Langs de kust staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten, langs de noordkust is de wind krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Onweersbui tussen Lichtenvoorde en Winterswijk (Foto: Anouk)
Onweersbui tussen Lichtenvoorde en Winterswijk (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.