FOK! Wat een weer: bewolkt en regenachtig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het bewolkt en regent het flink door. De wind is eerst nog zuidelijk, maar draait naar het zuidwesten. Boven land is de wind matig en langs de westkust (vrij) krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk even hard, windkracht 7. In het noordoosten van het land blijft de wind tot aan het einde van de ochtend uit het zuidoosten waaien.

Vanmiddag is het bewolkt en (mot)regent het van tijd tot tijd. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 18°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Langs de Zeeuwse kust kan het eerst nog hard waaien met windkracht 7.

Vanavond blijf de bewolking overheersen en regent het nog af en toe. In het noorden vallen enkele buien en mogelijk komt in het Waddengebied ook onweer voor. De zuidwestenwind is matig en langs de Zeeuwse kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Komende nacht valt er af en toe lichte regen of motregen. Met een minimumtemperatuur van ongeveer 16°C wordt het een zachte nacht. De wind uit het zuidwesten is meest matig.

Tot morgen!

Verkronkelde boom in Winterswijk (Foto: Anouk)
Verkronkelde boom in Winterswijk (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.