FOK! Wat een weer: een dag vol buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het eerst bewolkt, van het noordwesten uit komen er perioden met zon. Wel ontstaat een enkele bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk, vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is er wat zon, maar er trekken ook enkele buien over. Op veel plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond komt er meer bewolking. Later komen er in het westen en noorden enkele buien voor, aan de kust soms met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht trekken de buien oostwaarts. In het zuidoosten blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust eerst nog af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Buiige wolken boven het IJ (Foto: Pukeko)
Buiige wolken boven het IJ (Foto: Pukeko) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.