48-jarige man rijdt politiebureau binnen

Een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagavond rond 19:00 uur met een gestolen voertuig het politiebureau Zuidplein in Rotterdam binnengereden. Gelukkig raakt niemand in het politiebureau daarbij gewond. De politie gaat uit van een opzettelijke actie. De man was eerder op de dag aangehouden voor een licht feit. Kort na zijn heenzending reed de man het politiebureau binnen. De politie doet onderzoek naar het incident.

De man werd eerder op de dag aangehouden voor een licht feit. Daarom zat hij korte tijd vast op het bureau Zuidplein. Snel nadat de man wordt heengezonden, rijdt hij met een gestolen voertuig door het hek van het parkeergedeelte van het politiebureau heen. Vervolgens rijdt hij door en ramt het pand en komt tot stilstand.

De man zat even klem in de auto, maar wordt uit de auto gehaald. Hij wordt voor de tweede keer die dag aangehouden, en wordt naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling van zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar het incident. De aanwezige agenten zijn gelukkig niet gewond geraakt. Maar dit had heel anders af kunnen lopen.

Specialisten (bij verkeersongevallen) van de politie doen onderzoek naar het incident. Daarna zal de auto weggetakeld worden en zal de schade verder opgemaakt worden.