Eerste beelden DC's Legends of Tomorrow

De tv-serie Legends of Tomorrow die, zoals we eerder vertelden, begin 2016 van start gaat, krijgt stukje bij beetje meer duidelijkheid. Na de eerdere twijfels lijkt een eerste trailer voor de serie niet alleen een nog openstaande vraag te beantwoorden, maar ook direct in te haken op de seizoensfinale van Arrow, waarvoor wederom lichte spoilers.

In ons vorige bericht was de herrijzenis van Sara Lance, het in Arrow overleden personage gespeeld door Caity Lotz, nog maar net bevestigd, al was niet geheel duidelijk hoe dat in elkaar stak. Een eerder uitgesproken vermoeden over het gebruik van een Lazarus Pit wordt echter in deze trailer redelijk specifiek beantwoord. En nadat het laboratorium van Ray Palmer in de finale van Arrows derde seizoen spectaculair explodeerde heeft Palmer de explosie overleefd door zichzelf simpelweg te verkleinen. Althans, dat lijkt een scène in de trailer te bevestigen. En natuurlijk laat de trailer zien wat we van de serie kunnen verwachten in termen van verhaal en actie.

De serie, een spin-off van de series Arrow en The Flash, speelt zich af in hetzelfde universum als die series en lijkt voluit DC's Legends of Tomorrow te heten. Hoe legendarisch dat is, is te zien vanaf halverwege het volgende tv-seizoen.