Jeremy Clarkson heeft het gehad met BBC

Jeremy Clarkson heeft het helemaal gehad met de BBC. Een bron vertelt aan Daily Star dat de presentator al tijden baalt van de manier waarop hij wordt behandeld door zijn werkgever.

Clarkson zou dan ook zelf zijn baas hebben gemeld dat er meningsverschillen zijn tussen hem en het productieteam. "Zijn contract loopt eind deze maand af en hij is er klaar mee, daarom heeft hij het zelf gemeld", aldus een bron.

Presentator Clarkson werd deze week door de BBC geschorst, nadat hij ruzie had gekregen met een producent. Dit incident zou al ruim een week geleden hebben plaatsgevonden, toch werd Jeremy pas deze week geschorst. Volgens de Britse krant heeft de producer het incident niet gemeld bij de BBC. Daily Star meldt dat Clarkson dit zelf heeft gedaan.

De Britse omroep meldde dinsdag dat Clarkson tijdens 'het onderzoek' niet mag werken. Clarkson presenteerde zijn eerste Top Gear in 1988. Zijn puberale gedrag is een van zijn voornaamste handelsmerken in het tv-programma, maar bracht hem al eerder in problemen met zijn werkgever.