Jeremy Clarkson heeft producer niet geslagen

De geschorste Top Gear presentator Jeremy Clarkson heeft zijn producer niet geslagen. De Daily Mirror citeerde een anonieme bron die ook in het hotel verbleef: "Clarkson sloeg hem niet, maar hij maakte gebruik van alle mogelijke krachttermen. Hij moest tegengehouden worden" en "het leek meer op wat duw- en trekwerk".

Waarom Clarkson zijn producer Oisin Tymon bejegende lijkt nu ook duidelijk te zijn. Jezza wilde na een lange werkdag nog graag een lekker warm biefstukje naar binnen werken. Helaas was het keukenpersoneel al naar huis waardoor hij slechts een kopje soep en een broodje kon krijgen. Dit schoot in het verkeerde keelgat omdat buiten Clarkson de rest van de crew ook geen warm maal na een lange werkdag kreeg.

Na het voorval besloot de hotelmanager zelf de keuken in te duiken om de gemoederen te bedaren en alsnog een warme maaltijd voor Clarkson, Hammond, May en de rest van de crew te bereiden.

De petitie die is opgezet door fans om Clarkson op de buis te houden heeft inmiddels al zo'n 750.000 handtekeningen verzameld.