RTL-babe (22) steekt vriend neer

De Franse politie heeft afgelopen nacht Nabilla Benattia opgepakt wegens het neersteken van haar vriend. De rondborstige Zwitserse is wereldberoemd in Frankrijk vanwege een realitysoap op het Franse RTL. Het 22-jarige model noemt zichzelf dan ook wel de 'Franse Kim Kardashian'.

De politie van Boulogne-Billancourt, een voorstad van Parijs, was tegen half drie ter plaatse in een hotel aldaar. Hier troffen zij Nabilla aan, die zelf groot alarm had geslagen bij de receptioniste van het hotel.

De tv-ster vertelde de politie dat zij en haar vriend, mede-realityster Thomas Vergara, 's nachts door drie personen waren aangevallen. Toen Vergara haar wilde beschermen, werd hij meerdere malen in zijn borst gestoken, aldus Nabila.

De politie geloofde er echter geen snars van en sloeg de dame zelf in de boeien. Hierop sloegen bij haar alle stoppen door, waarna zij in het ziekenhuis werd opgenomen.

De tv-babe blijft voorlopig vastzitten. Zij loopt de kans te worden aangeklaagd wegens poging tot moord. Haar vriend is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Nabila werd bekend dankzij haar modellenwerk voor Jean Paul Gaultier en de RTL-show 'Angels of Reality TV'. Zij heeft neptieten, cupmaat E, en heeft vijf jaar geleden in haar thuisland Zwitserland al eens gezeten wegens fraude.

Een filmpje van de dame in kwestie, gekleed in een string