Kim Kardashian 'checkte autozitje alleen'

Kim Kardashian West spreekt tegen dat ze haar dochter North West is vergeten in een hotel. Via Twitter heeft de socialite laten weten dat ze enkel checkte of het autozitje voor 'Nori' wel goed zat. Vrijdag dook een filmpje op waarop het leek alsof Kardashian haar dochter vergat in Parijs.

"Ik hoorde op de radio een verhaal over dat ik mijn dochter vergat in ons hotel toen ik naar de luchthaven wilde vertrekken. Een grapje zeker?", reageerde Kardashian via Twitter op de vele berichten over het incident. "Ik ben enkel naar de auto gelopen om te kijken of het kinderzitje erin zat. De dag daarvoor hadden we een probleem met het zitje."

Kardashian lijkt wel te kunnen lachen om alle reacties. "Denken jullie nou echt dat ik een 1-jarige alleen in de lobby zou achterlaten? O wacht, ze moest nog wachten voor ze kon uitchecken."

Op het filmpje, dat door diverse Amerikaanse media werd gepubliceerd, is te zien hoe Kardashian zonder North het hotel uitstapt. Vervolgens werpt ze een blik in de auto en loopt ze terug de lobby in om haar dochter te halen. Kardashian was met haar gezin in Parijs vanwege de Fashion Week.