[NBA] Valse start Indiana Pacers in Eastern Conference

Indiana Pacers is slecht begonnen aan de play-offs in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De winnaar van de reguliere competitie in de Eastern Conference liet zich thuis met 101-93 verrassen door Atlanta Hawks, dat slechts als achtste eindigde. De ploeg die als eerste vier wedstrijden wint, bereikt de volgende ronde.

Indiana boekte in de competitie achttien zeges meer dan Atlanta, maar wist het thuisvoordeel voorlopig niet uit te buiten. In het derde kwart plaatsten de bezoekers, mede dankzij uitblinker Jeff Teague, een tussensprint door veertien punten op rij te scoren. Ondanks 24 punten en tien rebounds van Paul George kwamen de Pacers in het vervolg van de wedstrijd nauwelijks meer dichterbij.

Ook Toronto Raptors en Los Angeles Clippers begonnen de play-offs met een thuisnederlaag. Toronto verloor thuis met 94-87 van Brooklyn Nets, de Clippers gingen met 109-105 onderuit tegen Golden State Warriors. Alleen Oklahoma City Thunder maakte de verwachtingen waar. De nummer twee van het westen versloeg Memphis Grizzlies met 100-86.