Miley heeft bitchfight met Katy

Het is weer zo ver: terwijl de wereld brandt in een hernieuwde Koude Oorlog weten de Groten der Aarde zich druk te maken om werkelijk volstrekt triviale zaken. Dit keer is de beurt aan Miley Cyrus en Katy Perry.

Die zoenden namelijk afgelopen maand bij één van de concerten van Mileys 'Bangerz'-tour en daar is weken later alsnog onenigheid over ontstaan. Ze betwijfelen elkaars seksuele integriteit inmiddels openbaar.

Katy zat vooraan bij het Mileyconcert en werd door haar wulpse collega benaderd, waarna ze een kus op haar mond geplakt kreeg. Volgens TMZ leek het erop dat Miley haar tong wilde gebruiken, maar was Katy daar niet van gediend.

In een interview met een Australische televisiezender vertelde Perry deze week: "Ik liep naar haar toe voor een vriendelijke meisjeskus, begrijp je, zoals meisjes dat doen." Toen Cyrus haar (flinke) lap tevoorschijn leek te willen toveren, werd ze afgewezen, vertelt Katy: "God weet waar die tong is geweest. We weten het niet. Die tong is zo berucht!"

Direct daarna reageerde Miley furieus op Twitter, ondanks het feit dat Perry dankzij een zorgvuldig gemanagede publieke persoonlijkheid haar opmerking ongetwijfeld bedoelde met een humoristische, niet-vileine inslag.

Cyrus laten we maar onvertaald: "Girl if ur worried abt where tongues have been good thing ur ex boo is ur EX BOO cause we ALL know where THAT [tongue] been." Uw niet bijster in deze zaken ingelezen FOK.nl-verslaggever moest opzoeken met wie Katy Perry zoal gedate heeft.

Dat blijkt o.a. Russell Brand te zijn. Haar recentste scharrel was echter John Mayer; de twee zijn vorige maand voor de tweede keer uit elkaar gegaan en juist vandaag zijn er nieuwe geruchten over een voor de derde maal opbloeiende liefde.

Mayer, de liedjeskoning die ook op andere gebieden van wanten lijkt te weten, heeft gedate met Vanessa Carlton (2002-3), Jennifer Love Hewitt (2002), Jessica Simpson (2006-7), Jennifer Aniston (2008-9) en Taylor Swift (2010). Ook zijn er geruchten over vrijpartijen met Ke$ha.

Wíe kortom precies de smerige vrouw is waar Katy's ex-vriendje volgens Miley Cyrus zijn tong in heeft gehangen, is kortom niet zeker. Aniston, Swift, Ke$ha of Simpson zouden door Miley bedoeld kunnen worden, of allemaal tegelijkertijd.

Cyrus zou echter niet moeten zeuren over haar tong en de plekken die door het orgaan bezocht zijn. Ook zij laat een hele rij aan mooiboys achter zich. 


Katy en Miley in betere tijden (op een feestje in december 2013).