Harry's vriendinnetje niet welkom op koninklijke feestjes

Prins Harry moet de feestdagen grotendeels doorbrengen zonder zijn vriendin Cressida Bonas. De 24-jarige blondine is niet welkom op de feestjes van de Britse koninklijke familie. Dat laten bekenden van Bonas weten aan de Britse krant The Daily Telegraph.

"Cressida viert Kerstmis met haar familie", weet een vriendin van de socialite. Bonas heeft sinds vorig jaar een relatie met de 29-jarige Harry. Pas als de twee getrouwd zijn, mag Bonas deelnemen aan de kersttradities van de Britse royals. Gefluisterd wordt dat Harry van plan is Cressida ten huwelijk te vragen.

De Britse koninklijke familie brengt de feestdagen traditiegetrouw door op landgoed Sandringham. Bonas is volgens The Daily Telegraph al meerdere keren op Sandringham geweest, maar alleen als koningin Elizabeth en haar echtgenoot daar niet waren.

Dat Bonas niet bij de feestjes van Harry's familie is, betekent niet dat ze de prins helemaal niet ziet. "Harry zal haar bezoeken voordat hij naar Sandringham gaat en als hij terug is", weet een andere bekende van Bonas. "Ze hebben alle tijd van de wereld."

Harry keert dit weekeinde terug naar Groot-Brittannië. De prins liep eerder deze maand met gewonde militairen naar de Zuidpool en kwam in Zuid-Afrika bij van die reis.