Eerste beelden Justice League: The Flashpoint Paradox

Terwijl de wereld zijn adem inhoudt voor nieuws over een live-action film over de Justice League, de superheldengroep waar Superman en Batman deel van uitmaken, staat Warner Brothers op het punt een nieuwe animatiefilm over het team uit te brengen. Hiervan zijn onlangs de eerste beelden vrijgegeven.

Justice League: The Flashpoint Paradox baseert zijn plot op een verhaallijn van DC Comics uit 2011, waarin een alternatieve tijdlijn getoond werd waarin, bijvoorbeeld, niet Bruce Wayne maar zijn vader Thomas de rol van Batman vervult. De officiële synopsis luidt:

"Wanneer tijdreizen het voor de Flash en zijn familie mogelijk maakt een fout uit het verleden te herstellen, blijken de effecten op de tijdlijn desastreus. Een alternatieve realiteit ontstaat waarin de Justice League nooit wordt gevormd en Superman nergens te bekennen is. In een nieuwe wereld die wordt verscheurd door een oorlog tussen de Amazons van Wonder Woman en de Atlanteans van Aquaman, moet Flash samenwerken met een donkerdere en meer gewelddadige Batman en overheidsagent Cyborg om de continuïteit van Flash zijn oorspronkelijke tijdlijn te herstellen."

De eerste clip die is vrijgegeven uit de film toont Batman en Cyborg op zoek naar backup om het tegen Wonder Woman en Aquaman op te nemen.

In de film worden de stemmen gedaan door Justin Chambers (Barry Allen/Flash), Kevin McKidd (Thomas Wayne/Batman), Kevin Conroy (Batman), Nathan Fillion (Hal Jordan/Green Lantern), Ron Perlman (Slade/Deathstroke), Michael B Jordan (Cyborg), en C. Thomas Howell (Reverse Flash).

Justice League: The Flashpoint Paradox gaat op 19 juli in premiëre op San Diego Comic-Con en verschijnt op 30 juli in de VS op home video.