'Paris Jacksons zelfmoordpoging wegens pesten'

Paris Jackson gaat als ze uit het ziekenhuis is ontslagen naar een andere school. Dat vertellen bekenden van de familie Jackson aan entertainmentsite Radar Online. Paris deed in de nacht van dinsdag op woensdag een zelfmoordpoging. Vorig jaar vertelde ze te worden gepest op school.

"Paris voelt zich al lange tijd verschrikkelijk op school", weet een ingewijde. "Een groepje gemene meiden pest haar. Er is al besloten dat ze niet teruggaat naar die school." Het pesten zou onlangs zijn geëscaleerd nadat choreograaf Wade Robson Paris' vader Michael Jackson postuum beschuldigde van kindermisbruik. "Ze kan echt niet meer terug naar die school, Paris zou weer enorm geplaagd worden."

De familie Jackson heeft nog geen nieuwe school voor de 15-jarige Paris gevonden. "Misschien krijgt ze thuis les of gaat ze naar een middelbare school met meer aandacht voor de kunsten. Dat zou perfect voor haar zijn."

Ook is nog onduidelijk waar Paris gaat wonen na haar ontslag uit het ziekenhuis. Daarover overleggen de voogden van de dochter van de King of Pop, oma Katherine en neef TJ, met de familie. Debbie Rowe, de moeder van Paris, heeft volgens geruchten aangegeven weer voor haar dochter te willen gaan zorgen.

Rechter Mitchell Beckloff wil dat de gezondheid, opleiding en het welzijn van Paris wordt onderzocht. Mogelijk heeft dat onderzoek gevolgen voor de voogdij over de tiener. Beckloff wees eerder Katherine Jackson aan als voogd.