Lindsay Lohan opnieuw gearresteerd

Wederom is actrice Lindsay Lohan gearresteerd. Woensdagochtend werd zij in Manhattan in de boeien geslagen voor doorrijden na een ongeluk.

Lohan zou iets na middernacht een man van rond de 30 jaar hebben aangereden toen zij haar Porsche Cayenne wilde parkeren bij een hotel. Volgens bronnen stapte een van Lindsay's passagiers uit om de SUV te controleren op enige schade. Toen er met de auto weinig aan de hand leek te zijn, gingen Lindsay en aanhang het hotel binnen zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

Eenmaal binnen belde iemand de politie, die de actrice rond half drie 's nachts op stond te wachten. De actrice moest mee naar het politiebureau, waar bleek dat er geen alcohol in het spel was, maar kon vrij snel weer naar huis. Het slachtoffer kwam in het ziekenhuis terecht, maar had geen zichtbare verwondingen.

La Lohan zelf zegt dat ze niet wist dat ze iemand had geraakt en pas doorkreeg dat er iets aan de hand was, toen er een arrestatieteam klaarstond. Ook zegt ze dat er niemand uit de auto is gestapt om te controleren op schade. Ze geeft aan dat ze het zaakje vindt stinken en denkt slachtoffer te zijn van een 'set-up'.

Voor Lohan kan dit akkefietje wel eens heel nadelig uitvallen. Ze zit nog in haar proeftijd en die voorwaarden zouden nu wel eens geschonden kunnen zijn. Vorig jaar zou zij zich schuldig hebben gemaakt aan juwelendiefstal.