Originele Sugababes werken met All Saints-zangeres

De drie oorspronkelijke Sugababes zijn de studio ingedoken met voormalig All Saints-zangeres Shaznay Lewis. "We hebben in november een nummer met elkaar geschreven en nu zijn we weer allemaal bij elkaar in de studio", laten de zangeressen weten via Twitter.

Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy begonnen in 1998 met de Sugababes en scoorden een grote hit met Overload. In de jaren daarna werden ze een voor een vervangen. De drie oorspronkelijke zangeressen besloten onlangs weer bij elkaar te komen en maken een nieuwe plaat onder de naam Mutya Keisha Siobhan.

"Om je geheugen op te frissen: Lewis zat in een van de beste meidengroepen uit Groot-Brittannië, All Saints. Geweldig!", laten Mutya, Keisha en Siobhan weten. Lewis vormde samen met Melanie Blatt en de zusjes Nicole en Natalie Appleton All Saints. Ze scoorden wereldwijde hits als Never Ever. In 2001 gingen ze uit elkaar.

De drie voormalige Sugababes laten weten blij te zijn dat hun fans de hereniging steunen. "Het klinkt fantastisch", verklappen Mutya, Keisha en Siobhan over hun nieuwe cd. "We zijn zo trots en hopen dat jullie het leuk vinden."