FOK!filmtip van de dag: Snatch.

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

De allereerste film die wij gaan kijken is Snatch. Om 20.00 uur op RTL7 start de film van Guy Ritchie die de kijker keer op keer weet te verrassen met de meest absurde situaties. Turkish, een ongelicenseerde bokserspromoter, wordt in een wereld van bedrog en geweld getrokken als hij onderwereldfiguur Brick Top ontmoet. De man wil een bokswedstrijd 'fixen' zodat hij flink kan binnenlopen. Ondertussen raakt een diamand van 84-karaat spoorloos. Avi, de baas van wie de diamant is, komt vanuit Amerika naar Engeland om met Doug The Head en Bullet Tooth Tony de achterhalen waar het juweel is. Als beide situaties naadloos in elkaar overlopen breekt de hel los, met al het geweld en zwarte humor dat het met zich meebrengt.

Snatch

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!