Nieuwe castleden The Wolverine bekendgemaakt

De cast van The Wolverine wordt steeds groter. Vandaag heeft Superherohype een eerste groep acteurs en actrices opgenoemd die een rol in de film gaan spelen.

Hoewel er nog geen plotinformatie bekend is, zijn er al wel namen bekend. Naast Hugh Jackman die weer de rol van Wolverine oppakt zijn Hiroyuki Sanada (Lost, Rush Hour 3, The Last Samurai) als Shingen, Ha Yamanouchi (The Life Aquatic with Steve Zissou, Push, Sinbad of the Seven Seas) als Yashida en nieuwelingen Tao Okamoto en Rila Fukushima, die respectievelijk Mariko en Yukio spelen. Overige namen zijn Will Yun Lee en Brian Tee, waar de rolverdeling nog niet bekend van is gemaakt.

Het verhaal is geinspireerd op een scenario van Chris Claremonts en Frank Millers favoriete verhaal in een stripboek. In dit verhaal genaamd The Wolverine 'bevindt Logan, de onsterfelijke krijger en outsider, zich in Japan. Eenmaal daar kruist hij zijn adamantium klauwen met een samuraizwaard, dat eigenaar is van een onbekende uit het verleden van Logan. Wat volgt is een epische strijd dat Wolverine voor altijd zal heugen.'

The Wolverine wordt geregisseerd door James Mangold en verschijnt volgens de eerste planning op 26 juli 2013.