Jean Claude Van Damme ziet UFO

Niemand minder dan Jean Claude Van Damme gaat in 2012 een UFO zien, aldus de website HeyuGuys. Volgens het bericht zal de acteur in de film spelen die 'een combinatie is van Independence Day en Monsters, maar vanuit het oogpunt van Signs'.

UFO gaat over vijf vrienden die ogenschijnlijk wakker worden in een elektrische storing. De stroom is uitgevallen, de radio werkt niet meer en de telefoonlijnen liggen plan. Niemand weet wat het probleem is, het is wel duidelijk dat het bijna de helft van het Verenigd Koninkrijk heeft getroffen. Twee nachten later volgt er een oorverdovend geluid dat lijkt op een aardbeving. Als de vrienden op onderzoek uitgaan zien ze een enorm schip boven de woonwijk zweven. Wat er verder gaat gebeuren is voor iedereen onbekend. Heeft het schip al een aanval gedaan? Gaat dit nog gebeuren? Komt de stroomuitval door het onbekende voorwerp in de lucht?

Naast Van Damme spelen ook Bianca Bree, Sean Brosnan, Simon Philips en Maya Grant een rol in de film van regisseur Dominic Burns. Op welke datum we volgend jaar het spektakel kunnen verwachten is nog onbekend.


UFO