Gossip Girl klaagt moeder aan

Gossip Girl Leighton Meester sleept haar moeder voor de rechter. De actrice stuurde maandelijks geld om haar broer te helpen. Constance Meester zou het geld hebben onderschept en gebruikt hebben voor plastische chirurgie, botox en haarproducten. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten in het bezit van de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De moeder van de 26-jarige actrice weigert te werken. Leightons broer heeft gezondheidsproblemen waardoor hij vaak naar het ziekenhuis moet. Om hem te helpen stuurde de actrice elke maand 7500 dollar voor de ziekenhuiskosten.

De vrouw beweert dat Leighton haar nog geld schuldig is. Volgens de vrouw hadden de twee afspraak dat Leighton elke maand tienduizend dollar zou betalen. Dat geld zou bedoeld zijn voor het levensonderhoud van de moeder. Iets dat ontkend wordt door de Gossip Girl-actrice. Leighton claimt dat haar moeder dreigde haar aan te klagen als de actrice het geld niet zou betalen.

Het is niet de eerste keer dat de moeder van de populaire actrice voor de rechter moet komen. In februari dreigde ze een vriendin van haar dochter te vermoorden. Ze kreeg toen een contactverbod. Leighton werd zelfs geboren toen haar moeder in de cel zat. Constance was veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar, wegens drugssmokkel.