Sony: Het gaat goed met de PS3

Ondanks de problemen met het PlayStation Network, dat was gehackt en daarna voor lange tijd werd afgesloten, gaat het lekker met de PlayStation 3. Volgens Patrick Seybold, Sony's senior director of corporate communications, wil de consument de PlayStation 3 nog steeds graag hebben.

Aan de verkoopcijfers van de PlayStation 3 in de Verenigde Staten van mei is te zien dat de verkoop van het apparaat nog steeds groeit. Er zijn 14% meer PlayStation 3's verkocht dan vorig jaar en het is de vierde maand op rij dat de groei in dubbele cijfers is.

Volgens Patrick Seybold is de PlayStation 3 sterker dan ooit en op de E3 hebben ze gezien dat een hoop mensen warm lopen voor 3D, de PlayStation Move en de veel verschillende games.

"The PS3 platform is stronger than ever, and with the launch of Infamous 2, we continue to show our commitment to delivering the best and freshest content line-up available to our consumers. At E3 last week, we saw first-hand the consumer excitement for 3D, PlayStation Move and our first party franchise titles that will continue to drive the brand."

PS3 logo