Adele heeft spijt van verbroken relatie

Adele weet niet of ze het zichzelf ooit kan vergeven dat ze niet gevochten heeft voor de relatie waar ze haar album 21 op baseerde. De 23-jarige zangeres zegt dat ze achteraf gezien alles had opgegeven om maar bij hem te kunnen zijn.

"Hij was mijn soulmate. We hadden alles, op elke manier waren we perfect samen", vertelt de Britse in een interview met het Amerikaanse homoblad Out Magazine. De twee maakten elkaars zinnen af en ze konden altijd precies aanvoelen in wat voor een bui de ander was. "Ik denk dat zoiets zeldzaam is, om alles in een persoon te vinden. Ik blijf daar waarschijnlijk naar zoeken."

Adele geeft toe dat ze baalt dat ze hem heeft laten gaan. "Hij is de liefde van mijn leven", zegt de zangeres. Zelfs haar carrière zou ze voor hem opgeven. "Ik zou natuurlijk wel blijven zingen in de douche. Maar ja, ik zou mijn carrière, mijn vrienden en mijn hobby's opgegeven hebben om het beste ervan te maken. Hij maakte me zwak, maar soms ook onbevreesd en dat heb ik gebruikt in het album."

De zangeres ziet echter in dat ze mooie dingen terug heeft gekregen voor de ervaringen die ze op 21 kon zetten. "Mensen schrijven me dat ze door mij blij met zichzelf zijn en dat vind ik heel mooi om te horen", vertelt Adele. "Ik zou het haten als iemand zei dat hij meer op mij wilde lijken omdat ik net zo onzeker ben als iedere andere persoon."


Adele heeft spijt van verbroken relatie (Foto: Novum)