Portal 2 krijgt verschillende eindes

Portal 2 zal twee verschillende eindes krijgen; eentje voor het uitspelen in de singleplayer variant en eentje voor het uitspelen in de coop modus. Dit betekent dus dat de credits ook op twee verschillende manieren te bekijken zijn. De credits van de eerste Portal waren episch door het nummer 'Still Alive'. 

Portal 2-schrijver Chet Falliszek zei verder dat het spel niet te moeilijk zou zijn, zodat iedere speler de mogelijkheid heeft om het spel uit te spelen. Het blijft nog steeds een complex spel maar een dusdanige complexiteit dat het voor elke speler mogelijk is om het spel te eindigen. Valve wil dat iedere speler op eigen houtje het spel uitspeelt in plaats van hulp via forum en YouTube. 

"The cool thing is that we'll make sure that the game doesn't get too difficult. It's more complex, but it's never so difficult that you can't solve it. You'll get to the endings. We'd hate to think that people would only watch the endings on YouTube."

Verder heeft Valve nog een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven van de co-op modus van Portal 2. In de screenshots zien we de twee personages waarmee gespeeld zal gaan worden, Atlas en P-Boydy.

Portal 2 is het vervolg op het 'extra pakketje' bij The Orange Box en zal op 21 april uitkomen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Portal 2

Portal 2

Portal 2

Portal 2