Inbrekers nuttigen wijntje in landhuis 50 Cent

Twee fans van 50 Cent zijn erg ver gegaan om bij hun idool in de buurt te komen. Twee jongens slopen dinsdag de kapitale villa van de rapper in Connecticut binnen. Agenten troffen een van de twee inbrekers met een fles wijn in een kledingkast aan, laten politiebronnen weten aan entertainmentwebsite TMZ.

Een bewaker van 50 Cents riante onderkomen zag dinsdagochtend een onbekende auto op de oprit staan en schakelde de politie in. Agenten troffen vervolgens twee inbrekers aan in het 52 kamers tellende optrekje van de rapper. De jongens waren door een openstaande deur binnengeslopen.

De verdachten, die marihuana op zak hadden, zeggen geen kwaad in de zin te hebben gehad. Ze wilden zich enkel bezatten en onderdompelen in alle luxe, vertelt de zus van een van de jongens aan TMZ. De inbrekers waren niet van plan iets van 50 Cent te stelen, maar waren benieuwd naar het huis van hun idool.

De families van de jongens vrezen dat ze de kerst door moeten brengen in een cel, waardoor een van de twee de eerste kerst met zijn pasgeboren kindje zou missen. Als de jongens ieder vijftigduizend dollar ophoesten, mogen ze naar huis.

50 Cent probeert al maanden van zijn landhuis in Connecticut af te komen. De villa, die de rapper kocht van bokser Mike Tyson, staat al lange tijd te koop. 50 Cent, die werd geboren als Curtis Jackson, vroeg aanvankelijk 18,5 miljoen dollar voor het luxe onderkomen. Vorig jaar zomer verlaagde hij de prijs tot 10,9 miljoen dollar. Of de rapper dinsdag ten tijde van de inbraak in zijn riante optrekje aanwezig was, is niet bekend.


Inbrekers nuttigen wijntje in landhuis 50 Cent (Foto: Novum)