Man bewusteloos door borsten vriendin

Een 27-jarige man uit Groot-Brittannië is tijdens een vrijpartij buiten bewustzijn geraakt. De man raakte bijna verstikt onder de enorme borsten van zijn inmiddels ex-vriendin.

De eveneens 27-jarige Claire Smedley is gezegend met het op een na grootste paar borsten van Groot-Brittannië. Volgens de vrouw liet haar ex-vriend altijd graag zijn gezicht bedelven onder haar enorme boezem. "Maar deze keer begon hij te spartelen, maar ik nam aan dat het van opwinding was, dus ging ik maar door. Enkele minuten later merkte ik dat hij niet meer bewoog."

Daarop tilde de vrouw haar borsten op en merkte dat haar partner niet meer ademde. "Ik was in paniek en stond op het punt de ambulance te bellen toen hij godzijdank bijkwam. Hij was duizelig, als in een trance. Toen hoestte hij eens en ging hij voorzichtig rechtop zitten. Ik was zo opgelucht." Haar ex-vriend probeerde de vrouw nog te stoppen, maar tevergeefs. "Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had. Ik sloeg nog op haar arm om haar te doen stoppen maar ik denk dat ze dat signaal niet goed snapte. Het volgende dat ik me herinner is dat ze naast me zat en me vroeg of ik okay was. Ik moet bewusteloos geworden zijn."

Na het incident is de man de lust tot seks helemaal vergaan, aldus Claire. De twee zijn dan ook uit elkaar gegaan. Claire hoopt nu dat ze aan haar borsten kan verdienen door als model te gaan werken.