Alec Baldwin ruziet er weer op los

Alec Baldwin is wederom publiekelijk in een ruzie beland. De 51-jarige acteur, die onderhand meer om zijn woede-uitbarstingen dan om zijn acteerwerk bekend is, heeft het dit keer gemunt op ene Mike Walker. Dit is een reporter van het Amerikaanse roddelblad National Enquirer. Deze man heeft het er dan ook zelf naar gemaakt: de riooljournalist schreef dat Baldwin op de set van de comedy-serie '30 Rock' knallende ruzie had met zijn tegenspeelster Tina Fey.

De acteur werd zo woest om deze onterechte beschuldigingen, dat hij besloot om de reporter terug te pakken in een interview met het Britse dagblad The Times. Hierin gaf hij de Amerikaanse roddelreporter een veeg uit de pan: Alec noemde hem onder meer een "hoer" en een "nicht".

Dit liet Walker niet over zich heen gaan, en die besloot een artikel over Alec's aantijgingen te schrijven waarin hij de acteur ervan beschuldigt homofoob te zijn. Daarbij weerlegde de roddelreporter de beschuldigingen over zijn geaardheid: "Ik ben niet homoseksueel, en mijn vrouw kan dat beamen".

Maar voor Alec is de strijd nog lang niet voorbij: de acteur heeft op zijn beurt aan dagblad The New York Post laat weten dat hij nog steeds achter zijn beschuldigingen aan het adres van Walker staat: "Hij is een ouwe nicht en dat kunnen al mijn mannelijke minnaars beamen" aldus Alec, die hiermee cynisch verwijst naar Walker's weerwoord.

Al eerder haalde Alec onder meer het nieuws wegens geruzie met zijn ex Kim Basinger en wegens scheldkanonnades die hij op de voicemail van hun dochter Ireland insprak.

Alec Baldwin ruziet er weer op los
Alec Baldwin ruziet er weer op los (Foto: Novum)