Modern Warfare 3 niet van Infinity Ward?

Vorig jaar oktober wist Rob Bowling van Infinity Ward ons te vertellen dat ze bij de developer nog geen idee hadden wat ze zouden doen nadat Modern Warfare 2 voltooid was. De developer blijft Modern Warfare 2 voorlopig nog ondersteunen met DLC waarvan de eerste in de lente zal verschijnen, maar over een nieuw project is tot dusver weinig gezegd.

De geruchten gaan nu dat Infinity Ward met een volledig nieuwe game gaat starten, welke geen Call of Duty-game zou zijn. De Modern Warfare-serie zou opgepakt worden door een nog onbekende developer. Wel is bekend dat Canadees ontwikkelaar Slegdehammer op zoek is naar een multiplayer designer met vijf jaar ervaring op het gebied van AAA multiplayer shooters voor de huidige generatie consoles en PC. Zou Sledgehammer de serie overnemen?

Momenteel zijn het slechts wilde geruchten. Zo schijnt Treyarch momenteel bezig te zijn met een Call of Duty-game die zich afspeelt in Vietnam. Een hoop informatie die we bij FOK!games nog even met een korreltje zout nemen.