Gearbox Software ziet Borderlands 2 wel zitten

Ontwikkelaar Gearbox Software is een flinke tijd bezig geweest met Borderlands. Waar we in 2007 de eerste beelden van te zien kregen. Inmiddels ligt de game enkele weken in de winkel voor de Playstation 3, PC en Xbox 360. Onze vriendelijke reus SocialDisorder gaf de game onlangs een mooie 79, maar gaf wel aan dat het één van zijn moeilijkste becijferingen ooit was. In Borderlands kruipen spelers in de huid van één van de vele bounty hunters die op zoek zijn naar een mytische kluis in Pandora. De game wordt vooral geprezen vanwege zijn co-op, maar laat hier en daar toch nog wat steekjes vallen.

Gisteren hadden we nog bericht over de aankomende DLC voor de game en vandaag is er alweer bekend geworden dat Borderlands 2 zeker gewild is door het team achter de game. Mike Neumann, Creative Director van Borderlands heeft het volgende verteld. Wel geeft hij aan dat er nog geen serieuze plannen zijn gemaakt, en dat ze zich vooralsnog focussen op DLC.

"Everyone here loves the franchise, and it seems like the public is really coming back with praise and love. So yeah, if everything makes sense, Borderlands 2 seems like a no-brainer to me."

"Obviously nothing so far is planned. We’re working on DLC. We haven’t really had any talks about a sequel, other than water cooler talk like, ‘Wouldn’t this be cool’ kind of stuff."