[A1GP] Lammers: "Plus minus 18 auto's aan start

Nadat gisteren geruchten de kop opstaken dat de openingsrace op Zandvoort gevaar liep, spreekt Jan Lammers dit vandaag tegen.

Jan Lammers relativeert de situatie en geruchten: "Om in deze tijd van economische tumult, waarbij zelfs banken niet veilig zijn, even 24 raceauto’s van een topmerk op de baan te zetten is op z’n zachtst gezegd een hele uitdaging. Co-founder en Chairman Tony Teixeira heeft met z’n team de afgelopen jaren een ongeëvenaarde prestatie neergezet waarbij hij een kleurrijk startveld de wereld rondvloog. Leuke races en hele leuke races met onvoorspelbare elementen waren het resultaat", aldus een terugblikkende Lammers.

"Boze en jaloerse tongen kondigde al vier jaar geleden aan dat het niets zou worden en ook nu zijn de mensen met de meeste vrije tijd weer actief met doemdenken. In Engeland wordt er wederom plankgas doorgewerkt om te zorgen dat er plus minus 18 auto’s aan de start van de eerste race komen, nog steeds een mooi veld!"

Het team is bezig met de laatste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. "Team Nederland test morgen voor de laatste keer met Robert Doornbos en Jeroen Bleekemolen in Engeland. Daarna maken ze zich klaar voor de overtocht. Kortom alles komt goed, maar ga er niet vanuit dat het allemaal zo vanzelfsprekend en makkelijk is! Ze zeggen per slot van rekening: "Nothing worthwhile comes easy"", besluit Lammers.