FOK!sport Prijsvraag - De winnaars

En dan nu de winnaars. We hadden 6 mensen die alle vragen goed hadden, er was iemand die 24,5 punten behaalde en 15 mensen behaalden 24 punten.

Een exclusieve miniatuur van de Ferrari F1, schaal 1, is voorzien van alle details. Je kan de Ferrari F1 naar hartelust laten racen, met behulp van de speciale afstandsbediening is hij zeer wendbaar. Gebouwd met een licentie van Ferrari. Inclusief gun type afstandsbediening, 12 V Accu, oplader en 9V Batterij. aangeboden door Kadoshop.nu.


De winnaar van de Ferrari is geworden InTrePidIvity

De Laserpod: Een geschikt product voor op een feestje of voor de gezelligheid als er iemand langs komt. Door middel van lichtstralen komt de ruimte waarin je zit volledig tot leven. Bovendien is het niet moeilijk om de Laserpod aan te zetten. Inpluggen in het stopcontact en je hebt direct sfeer in huis. Simpeler kan het niet! De Laserpod wordt aangeboden door Lupux.



De laserpod is gewonnen door willemff

Een Kalender 2007 naar keuze. De winnaar heeft de keuze uit ruim 80 top titels. Deze prijs wordt aangeboden door Fanshop.nl .


De winnaar van de Kalender is geworden henkalex

De Game Fifa 07 of Pro Evolution 6 om jouw eigen voetbalteam te managen. Deze prijs wordt aangeboden door Fanshop.nl .

De voetbalgame gaat naar XL

Een shirt van een voetbalclub naar keuze, aangeboden door Fanshop.nl .

BliksemSchigt heeft een shirt naar keuze gewonnen.

Nooit meer koude koffie met de USB Cupwarmer. De USB Cup Warmer plug je zo in je computer en je koffie blijft langer dan een uur perfect op temperatuur! De cupwarmer wordt aangeboden door Bestel.nl.

De USB Cupwarmer is gewonnen door Ocampa

Een op afstand bestuurbare haai, optewel de Shark Attack! Geen ouderwetse met een propeller aangedreven vis, dit wondertje zwemt echt met zijn staart, net zoals de echte - hoewel de kans dat je door deze wordt opgegeten toch aanzienlijk kleiner is. Door zijn staart te sturen kan je hem naar links of rechts sturen en voor duiken zit er een mini propeller in zijn hoofd. De Shark Attack wordt aangeboden door Best things.

Tjabbie wint de Shark Attack.

De Whop-it opblaasbare boxbal vul je aan de onderkant aan de kraan, blaas de bovenkant op, en je hebt binnen vijf minuten een boxbal van 145 cm groot in je kamer staan. Sla of schop de Whop-it alle kanten op, en je zal hem altijd weer terug omhoog zien komen door de verzwaarde onderkant. De Whop-it opblaasbare boxbal wordt aangeboden door Bestel.nl.

De Whop-it gaat naar keteltje

De dvd Top Gear - Back in the Fast Lane, met het beste van twee seizoenen Top Gear, hét toonaangevende autoprogamma van nu. De dvd van Top Gear wordt aangeboden door Best things.

VerrekteZakHooi kan Top Gear gaan kijken.

De dvd Voetbal Bloopers met hilarische blunders, pijnlijke missers en de meest absurde momenten van de Nederlandse voetbalvelden. De dvd Voetbalbloopers wordt aangeboden door Best things.

Aerox2002 wint de dvd Voetbalbloopers.

Drie maal echt voetbalgras in een blikje. Je kan je eigen "pitch" bijhouden door het te knippen, water te geven en verder te verzorgen. Wellicht geeft het ons geluk tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. Het voetbalgras wordt aangeboden door Best things.

x3rius, Essie87 en nancysmits winnen echt voetbalgras in een blikje.

5 voetbalkadobonnen t.w.v. 10 euro per stuk. Deze zijn in te leveren bij elke eredivisie club. Je kunt ze gebruiken als korting op kaartjes voor een voetbalwedstrijd, maar je kunt ze ook gebruiken in elke fanshop van de 18 eredivisieclubs. De kadobonnen worden aangeboden door Sportstore

sbientje, almaz, Peterselieman, Cansu en sharana winnen een voetbalbon ter waarde van tien euro.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Stuur je gegevens naar sportprijsvraag@fok.nl, dan zorgen wij ervoor dat jij je prijs krijgt.

Voor degene die niets hebben gewonnen, hou FOK!sport in de gaten. We zijn van plan dit vaker te doen.