Barrichello nog steeds boos

Terwijl Michael Schumacher de kritiek van Rubens Barrichello heeft weggewuifd, heeft de Braziliaan aangegeven zich in de toekomst anders op te stellen. Hij zal geen rekening meer houden met zijn teamgenoot.

Na de Grand Prix van Monaco was Barrichello boos dat Michael Schumacher hem in had gehaald in de laatste ronde. De Duitser zei naderhand dat er niks aan de hand was en dat Barrichello gewoon zijn emoties na de race had laten spreken. Dat die emoties er nog steeds zijn liet Barrichello vandaag blijken. Hij liet weten Schumacher in de toekomst te behandelen op de baan als iedere andere concurrent.

Barrichello vertelde: "Ik weet nu dat hij mijn racelijn niet zal respecteren, dus zal ik met net zo opstellen. In de toekomst moet ik Michael niet meer als mijn teamgenoot zien, maar als iedere andere concurrent. Het is onwaarschijnlijk dat situaties zoals in Monaco zich opnieuw voordoen en het is duidelijk dat ik hem niet van de baan zal rijden. Ik heb Michael gezegd dat ik het niet eens was met wat hij heeft gedaan, maar we weten dat hij op het einde toch altijd zijn eigen mening handhaaft."