Montagny onzeker over Jordan


Franck Montagny zal vandaag voor Jordan rijden in plaats van Robert Doornbos. Een reden waarom Montagny nu nog slechts voor één keer is aangekondigd, is dat de coureur twijfelt of er met de Jordan nog wel vooruitgang kan worden geboekt.

Colin Kolles van Jordan vertelde dat hij denkt dat Montagny het team kan helpen vooruitgang te boeken en daarom is gehaald als vrijdagtester. Montagny twijfelt of er resultaten met Jordan te boeken zijn en of het niet teveel een stap terug is voor hem. De Fransman wil daarom pas na het weekend beslissen of hij vaker de vrijdagtrainingen zal rijden.

Montagny vertelde: "We zullen wel zien. Ik doe het dit weekend en zie dan hoe de auto is, hoe het team is en welke kansen er voor verbeteringen zijn. Ik rijd momenteel één van de beste auto's van het moment en het kan slecht zijn voor me als de Jordan verre van perfect is."

Als hij voelt dat er verbeteringen mogelijk zijn, wil hij daar wel met het team aan gaan werken. Daarover zal hij na dit weekend met het team praten. Voorlopig heeft hij zich alleen verbonden aan het testen vandaag. Over de geruchten dat hij ook wel eens één van de racecoureurs zou kunnen vervangen zegt hij: "Wanneer en wat je ook wilt, ik ben klaar om het te rijden."