Einduitslag en prijswinnaars

Om 13.38 uur gaan de renners van start voor de laatste etappe van Ville d'Avray naar de Champs-Elysées in Parijs. Alle users hebben hun laatste wissel nog kunnen plegen. De Tour de France 2003 is bijna gespeeld.

Het resultaat van de laatste etappe zal als gewoonlijk worden verwerkt. Daarnaast zullen de renners voor hun klassering in de diverse eindklassementen nog eens punten voor hun managers verdienen. Na wat gereken zullen tenslotte vijf mensen gelukkig worden gemaakt met de beschikbare prijzen.

Te winnen zijn in de eerste plaats de Nike Centennial jersey, beschikbaar gesteld door Sportshop.nl. Het shirt behoort tot een gelimiteerde editie en is speciaal ontworpen ter gelegenheid van 100 jaar Tour de France. De winnaar van de eerste prijs krijgt hem thuis!
Mocht jij hem niet winnen, hij is nog verkrijgbaar bij Sportshop.nl, dat tevens complete wielercollecties in huis heeft. Neem bijvoorbeeld de Gele trui voor nog geen 60 euro. Lance Armstrong heeft daar hard voor moeten fietsen.

De eerste vijf geklasseerde managers verdienen een exemplaar van AND Route 2003 Europa, een veelzijdige en gedetailleerde routeplanner voor heel Europa.

Met één druk op de knop bepaal je razendsnel de optimale autoroute naar iedere bestemming in Europa, zelfs tot in de kleinste dorpjes. Nadat je de adresgegevens hebt ingevoerd, bepaalt het programma snel en effectief jouw autoroute. Het meest actuele wegennetwerk staat garant voor een perfecte routebeschrijving. De wegenkaart, knooppunten en routebeschrijving kun je niet alleen printen, maar ook e-mailen, opslaan op je PDA en exporteren naar het klembord om te gebruiken in je documenten.
AND Route 2003 Europa werd in juni 2003 tot beste koop uitgeroepen in PCM magazine. Bekijk de online versie van een AND routeplanner.


De bekendmaking van de einduitslag is morgenmiddag 28 juli om 12.00 uur