Borsten Denise Richards drie keer nep

De borsten van Denise Richards zijn niet van nature zo pront en welgevormd. De Amerikaanse actrice heeft maar liefst drie operaties moeten ondergaan om haar huidige rondingen te verkrijgen. Zo vertelde Richards in het radioprogramma van Howard Stern.

Helaas voor de inmiddels 38-jarige oud-Bondgirl ging de operatie niet van een leien dakje. "Na de eerste operatie vond ik mijn borsten veel te groot. Ik besloot opnieuw onder het mes te gaan, maar de nieuwe chirurg deed er nog grotere implantaten in! Ik had cup D, vreselijk. Pas na de derde keer was ik tevreden."

Richards liet de ingreep al op jonge leeftijd uitvoeren. "Ik was 19 en mijn kamergenootje had fantastische borsten. Ik was zo plat als een plank en besloot toen maar onder het mes te gaan." Inmiddels heeft Richards spijt van de ingreep. "Ik had langer na moeten denken. Achteraf gezien was het een grote fout." De reden waarom de actrice er open over wil zijn, is omdat ze hoopt dat jonge meiden niet in hun gezonde lichaam laten snijden. "Jonge meisjes, doe het niet!"


Borsten Denise Richards drie keer nep  (foto: DAG)