Bankrover wil geld storten bij overvallen bank

Een bankrover in het Servische skioord Nova Varos heeft zich op een wel heel domme manier laten oppakken. De overvaller kon gearresteerd worden toen hij, minuten nadat hij een bank had overvallen, bij diezelfde bank een storting kwam doen.

De man rende in eerste instantie de plaatselijke Kredi Bank binnen met een bivakmuts op en een shotgun in zijn hand. De overvaller maakte omgerekend ruim 30.000 euro buit en ging er vandoor.

De bankdirecteur dacht het geld al kwijt te zijn, maar terwijl het gechoqueerde personeel nog na zat te hijgen liep er een man binnen op exact dezelfde schoenen als de overvaller.

'Toen de overvaller de bank uit vluchtte kon het personeel duidelijk zien dat hij felrode gympen droeg,' verklaarde een politiewoordvoerder. 'Het personeel herkende de man die geld kwam storten dan ook direct en belde de politie.'

Het bankpersoneel wist de overvaller uiteindelijk lang genoeg aan de praat te houden om de politie de tijd te geven hem op te pakken. De 33-jarige misdadiger is een gewapende overval ten laste gelegd.


Bankrover wil geld storten bij overvallen bank  (foto: DAG)