Mannen lopen niet altijd pik achterna

Het aloude vooroordeel dat de man altijd alleen maar aan seks denkt, kan overboord. Onderzoekers van het Kinsey Instituut voor Seksuologie, verbonden aan de Amerikaanse Indiana University, hebben namelijk het tegendeel bewezen.

In het kader van het onderzoek werden vijftig mannen tussen de 18 en 70 jaar ondervraagd. De heren moesten beschrijven wat hen opwindt en waar zij juist op afknappen. En hieruit blijkt dat mannen lang niet altijd aan seks denken. Zelfs gezellig met vrienden en een biertje wordt er vrijwel nooit over seks gepraat. Het zijn juist de vrouwen die hun vriendinnen hun seksavonturen in geuren en kleuren vertellen.

Ook is uit het onderzoek naar voren gekomen dat sommige mannen ook een erectie krijgen zonder opgewonden te zijn. Oudere mannen daarentegen, hebben juist last van het tegenovergestelde. Ondanks dat zij opgewonden zijn, krijgen ze hem niet altijd omhoog. Verder wordt de man niet alleen geil van een mooi vrouwenlichaam en een dito gezicht, ook intelligentie, geur en emotionele band spelen een rol van betekenis.

Ook de vrije natuur schijnt wonderen te doen bij de heren. Bijna alle mannen blijken namelijk lyrisch te zijn over vrijen in de buitenlucht. Zo worden de meeste mannen opgewonden als ze denken aan een campingtripje of een picknick. Maar bovenal moet de man lekker in zijn vel zitten. Want als een man zich niet goed voelt, komt hij moeilijker tot een erectie.

 

Bier en tieten
Naar de combinatie bier en tieten is niet gevraagd