Britney chanteert Paris met lesbisch filmpje

Het is momenteel haat en nijd tussen Britney Spears en Paris Hilton. De twee diva's kregen ruzie tijdens het verjaardagspartijtje van Britney, eerder deze week. Britney zint op wraak, en dreigt een videootje naar buiten te brengen waarop Paris zoent met een vriendin van haar.

De hotelerfgename heeft een brief ontvangen waar de gevallen zangeres het dreigement uit. Ze schrijft dat tenzij Paris Britney en haar vriendinnen niet beter behandelt, ze het filmpje met de tongzoen op het internet zet. Het zou dan niet het eerste pikante filmpje van Paris op het net zijn. Drie jaar geleden belandde er namelijk al een geil filmpje van haar op internet, de ultieme wraak van haar ex Rick Salomon.

"Britney heeft Paris een brief geschreven waarin ze ermee dreigt om de beelden online te zetten als Hilton zich niet beter gedraagt tegenover haar en haar vriendinnen", zo meldt een bron. De brief wordt afgesloten met de boodschap dat ze op een antwoord wacht van Hilton. Paris zou niet echt onder de indruk zijn van de chantage. "Paris lachte toen ze de brief kreeg, ze vindt dat Britney zich kinderachtig gedraagt."

Met dank aan MCinDC voor de submit.