Geen naaktfitness meer in Heteren

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Slecht nieuws voor alle mensen die in Heteren graag naakt gingen fitnessen. Het avontuur nudisten is alweer voorbij. Sportschoolhouder Patrick de Man heeft zijn bedrijf verkocht. "de nieuwe eigenaar vindt naaktfitness niet in zijn beleidsplan passen", aldus De Man.

De sportschoolhouder haalde in maart wereldwijd de publiciteit door als eerste ter wereld voor nudisten een fitness mogelijkheid te organiseren. Bezoekers van zijn fitnesscentrum, die tevens van naaktrecreëren hielden, brachten hem op het idee. De belangstelling was niet de aanleiding voor de overname. Via internet ontving de Heterense sportschoolhouder enthousiaste reacties uit het binnen- en buitenland. Er waren genoeg mensen die op het naakte fitnessen afkwamen.

De Man vertelt dat hij plannen heeft om iets dergelijks te organiseren. "Het is helemaal niet tegengevallen", zo verzekert hij. "Ik ga nu als bedrijfsleider in een bodybuildingcentrum werken en ik hoop daar ook zoiets van de grond te kunnen tillen. Dat bestaat ook nog nergens ter wereld."

Nadat het uit de publiciteit was waren er 64 nudisten ingeschreven voor hun eigen fitnessuren. Elke zondagmorgen kwamen er wel enkele naaktlopers trainen. Hij vindt het jammer dat er vrijwel geen vrouwen naar de naaktfitness zijn gekomen. "We hadden alle maatregelen genomen om hun privacy te beschermen, maar kennelijk wilden de vrouwen toch de kat uit de boom kijken."

Met dank aan Bas_in_het_Veldt voor de submit.