Handen en kleding in buik krokodil

Icoon ShockingIn de buik van een gedode krokodil in Indonesië zijn menselijke lichaamsdelen en kledingsstukken gevonden. Een 54-jarige inwoner van de Indonesische stad Kupang ving het reusachtige beest, dat 500 kilo weegt en 5 meter lang is. Onlangs verdwenen drie vissers spoorloos in Kupang. De bewoners vermoeden dat tenminste één van de drie is verslonden door de gevangen krokodil. In de regio wonen minimaal twee andere grote krokodillen, die de overige vermiste mensen zouden hebben opgepeuzeld.

Met een nylon net werd het reptielenwijfje gevangen. Later staken woedende buurtbewoners met kapmessen op het beest in, totdat zij stierf. Vervolgens werd de buik opengesneden, waarin twee handen (inclusief vingers), een been, een t-shirt, haar en onderbroeken werden aangetroffen.

Na de lugubere vondst hebben de West-Timorezen de lichaamsdelen en kledingstukken verwijderd, het dier in verscheidene stukken gehakt, en onder de aanwezigen verdeeld. Zij namen de stukken vlees voor het avondeten mee naar huis.


De inmiddels gevilde krokodil.