Inbreker maakt het zichzelf iets te gemakkelijk

Icoon Domme criminelenEen inbreker in de Amerikaanse staat California maakte het zichzelf wel heel gemakkelijk in het huis waar hij ingebroken had. Hij had zijn tas met vuile was meegenomen en draaide een wasje in de wasmachine van Denise Bealessio, de eigenares van het huis. Tevens bestelde hij tijdens het wachten een pizza en wilde voor de pizza betalen met een cheque uit de handtas van Denise.

Denise Bealessio kwam net thuis toen ook de pizzabezorger aankwam rijden. Nadat ze de pizzabezorger had weggestuurd en haar huis binnenging werd ze aangevallen door de 23-jarige Larcellus Angelo Scott. Ze kon echter ongedeerd wegkomen en waarschuwde bij de buren de politie.

De politie trof de zelfverzekerde jongeman nog steeds aan in het huis. Toen de politie arriveerde was hij nog bezig met het doorzoeken van een handtas. Larcellus werd gearresteerd op verdenking van inbraak, roof en vervalsing van cheques. Na vaststelling van een borg van 85.000 dollar (70.000 euro) is hij overgebracht naar de gevangenis van Kern County.