WK: Uitslag Engeland - Trinidad & Tobago

Icoon WK 2006 Engeland heeft zijn tweede wedstrijd op het WK voetbal met 2-0 gewonnen van het Trinidad en Tobago van Leo Beenhakker. Hierdoor is Engeland zeker van de volgende ronde. Voor Trinidad en Tobago is in principe alles nog mogelijk.

De eerste helft was vooral saai, hoewel er wel een paar kansen aan beide kanten waren. Engeland was de betere ploeg, maar het elftal van Eriksson wist niet te scoren. Ook in de tweede helft was Engeland veruit de beste ploeg. Toch hield de verdediging van Trinidad en Tobago lange tijd stand.

Pas in de 83e minuut wist Peter Crouch op een voorzet van David Beckham in te koppen. Steven Gerrard maakte het in de 91e minuut af. Een minuut later werd er nog een doelpunt van Trinidad & Tobago afgekeurd wegens buitenspel, maar de wedstrijd was toen al beslist. Een uitgebreid verslag lees je op de WK-site van FOK!

Vanavond om 21.00 uur is de aftrap van Zweden - Paraguay, de andere wedstrijd van de tweede ronde in groep B. Beide landen hebben de punten hard nodig om de schade van hun teleurstellende eerste wedstrijden te herstellen.