Verkrachter filmde zijn daad met GSM

Dader verkrachtingEen 23-jarige man die een 19-jarige vrouw verkrachtte en dat filmde met zijn mobieltje heeft veertien jaar celstraf gekregen in Engeland. Hij was van plan om de opgenomen beelden naar zijn vrienden door te sturen. Maar niet alleen zijn vrienden kregen te zien wat de man had gedaan; de man had het de aanklagers makkelijk gemaakt door de vrouw in het zicht van bewakingscamera's te verkrachten.

De dader had het slachtoffer leren kennen in een nachtclub. Ze waren op weg naar een taxi toen hij haar ineens tegen de muur duwde en haar probeerde te verkrachten. Zij trachtte hem tegen te houden maar hij sloeg haar bewusteloos. Daarna verkrachtte hij haar en gebruikte hij zijn mobiele telefoon om dat vast te leggen.

Niet veel later werd hij gestoord door een voorbijganger, waarop de dader zijn slachtoffer naar een andere plek sleepte en haar opnieuw een klap verkocht. Maar ook daar werd hij gestoord tijdens zijn daad. Hij vluchtte weg en liet zijn slachtoffer bewusteloos achter.

Volgens de rechter is de dader een gevaar voor alle vrouwen. De man heeft een tatoeage van een vrouw met een misvormd gezicht op zijn lichaam en het gebruikte geweld zou sadistisch zijn geweest. Tijdens de verkrachting had de dader de kaak van de vrouw op twee plekken gebroken. Bij het voorlezen van het vonnis vroeg de rechter zich dan ook af of de man er op uit was om het gezicht van de vrouw te vernietigen.

-
Calvobbes herschreef ons dit bericht en meldde het via de nieuws-submit.