Vrijgekomen verdachte pleegt overval

Icoon opmerkelijk nieuwsDe 40-jarige Sharon Armstrong uit Pennsylvania heeft moeite om op het rechte pad te blijven. Nadat ze was vrijgelaten voor vast te hebben gezeten voor een overval, pleegde ze binnen negen minuten er opnieuw één.

Een woordvoerder van de politie zei dat Sharon een donutzaak binnenstapte en geld eiste. Ze vertelde aan het personeel dat ze een pistool bij had, waarop ze een onbekend bedrag kreeg en de winkel uitvluchtte. Een paar honderd meter verder hielden agenten haar aan. Ze vonden wel het geld, maar geen wapen. Volgens de woordvoerder wilden ze haar veroordelen, maar werden geadviseerd om haar met een waarschuwing te laten gaan.

Vervolgens ging de vrouw naar een hotdogzaak in dezelfde straat als de donutzaak en eiste opnieuw geld en bedreigde het personeel met een wapen. Politieagenten arresteerden haar opnieuw en vonden een stuk hout wat ze gebruikte om een wapen na te bootsen. Armstrong zit na haar arrestatie opnieuw vast, volgens de krant The Pittsburgh Post Gazette.